Nyheter

Nu är rullskidbanan klar - Invigning lör 7 sep kl 10

  • 12 jul 2024

Nu är rullskidbanan klar och öppen att åka på! Det finns tre asfalterade slingor på totalt 2,2 km, en är enklare och flackare än de andra för att passa nybörjare.

Kom gärna och testa banan men tänk på att åka i rätt åkriktning för att undvika olyckor. Det är inte tillåtet att gå i banan, utan den är enbart till för aktiviteter på hjul.

Officiell invigning blir lördagen 7 september klockan 10:00, då planerar vi att ha fullt med prova-på aktiviteter för alla åldrar och typer av hjul.

Bild: Save-the-date Invigning lördag 7 september.

Gallring i området för Naturpasset vid Mellansjön

  • 1 jul 2024

En av markägarna på Mellansjökartan kommer under mitten av v.27 påbörja ett gallringsarbete. Gallring kommer att ske inom det "gulmarkerade" området på kartan nedan. 4 st kontroller på årets Naturpass i Mellansjön finns i området, då vi i nuläget inte vet om/hur de 4 kontrollerna kommer att påverkas av gallringen så kommer de inte att räknas med vid summering av de inlämnade startkorten.

Naturpasset 2024 i Moheda och vid Mellansjön, Vislanda

  • 29 maj 2024

Under perioden 1 juni till 15 september 2024 finns det kontroller utsatta på kartan i Moheda och vid Mellansjön, Vislanda. Kontrollerna kan besökas i vilken ordning du vill.

Motionsorientering och XXL Ungdomsserie onsdag 24/4

  • 19 apr 2024

Välkommen till sprintorientering på nyritad karta i Moheda!

Alvesta SOK inbjuder till Motionsorientering och XXL Ungdomsserie för ungdomar onsdagen den 24 april vid ATA Sporthall i Moheda. Alla kan delta även om man inte är medlem i någon klubb. 

Länkar till inbjudan: Inbjudan och Inbjudan XXL Ungdomsserie.

Anmälan:  https://eventor.orientering.se/Events/Show/49185 

<>.