Sommarträning - 23 & 30 juni

  • 17 jun 2020

Med tanke på att det inte kommer att vara några orienteringstävlingar under sommaren så har vi planerat att köra ”sommarträning” under två tisdagar framöver, tisdagen den 23/6 och tisdagen den 30/6.

Tisdagen den 23/6 :

Vi har fått låna en träning av Växjö OK på Öjabykartan där det finns två banor att välja emellan. Bana 1 har svårighet gul/orange och är 3,5 km och bana 2 är orange/svart och ca 4,7 km. Vi kommer att ha en gemensam avresa från Allbotorget i Alvesta kl. 17.30 (meddela gärna innan om det är någon som behöver skjuts), för er som kör direkt till Öjaby så träffas vi vid parkeringen strax innan Öjaby bandybana kl.17.50. Därifrån är det sedan endast några minuters bilfärd till parkeringen vid målet. Ta tillfället och kom ut och spring en bana i ett område som vi inte vanligtvis tränar i. Om vädret tillåter finns möjlighet till bad vid Öjaby badplats.

Tisdagen den 30/6:

Under v.27 så har Växjö OK lånat vår karta i Hanaslöv för att lägga en ”veckans bana”. Kontrollerna på veckans bana kommer att sitta ute under hela v.27 och finnas tillgängliga för egen utskrift på ASOK´s hemsida. Det kommer att finnas två banor att välja mellan, en orange på ca 3 km och en svart på ca 7 km med möjlighet att korta av vid ca 4 km. Även om banorna finns tillgängliga under hela veckan så kommer vi att köra en gemensam träning kl. 18.00 den 30/6, samling Hanaslövsgården.

Mvh

Orienteringskommittén
Upplysningar: Stefan Bengtsson tel. 0708-734318

//Stefan Bengtsson