Servering och värmestuga vinter 2021-22

  • 13 dec 2021

Vi hoppas att så många som möjligt kan ställa upp och bemanna serveringen och vi ber er att omgående boka upp er på lämpliga pass. Via bifogad länk ser ni schemat över vilka pass som är tillgängliga.

Hej alla medlemmar i Alvesta SOK!

Vi har rivstartat planeringen inför vintersäsongen och serveringen i Hanaslövsgården, för att vi ska kunna vara redo när backen öppnar.  Men det har varit riktigt kallt i början av dec och allt har nu kommit igång tidigare än vanligt. Vi vet nu att liften kommer att öppna redan under v50.

Nyheter för i år är följande: 

  • Serveringen håller öppet lör och sön kl 10.30 – 15.00, samt hela vec 8 och 6-7 jan vid trettonhelgen om backen är öppen då. Försäljning sker enbart ut genom luckan, på samma sätt som förra säsongen, och stora salen hålls stängd.
  • Serveringen kommer inte att hålla öppet vardagskvällar, inte heller dagtid vecka 7.
  • Värmestugan hålls öppen när liften är öppen. I värmestugan kommer det att finnas en obemannad självservering, via en drickakyl och hylla för övriga varor. Betalning via swish under eget ansvar.
  • Vinterstugvärd införs för veckorna 51-10, som ansvarar för städning av värmestugan alla dagar samma vecka.
  • Oavsett när backen öppnar, kommer vi starta med bemannad servering tidigast till trettonhelgen, se schemat.

Se mer och fullständig information i bifogad PDF-fil. 
Länk: Principer för servering 2021-2022.

Om det tillkommer nya covid-restriktioner kommer vi att anpassa upplägget löpande efter sådana föreskrifter, om så krävs.

Vi hoppas att så många som möjligt kan ställa upp och bemanna serveringen och vi ber er att omgående boka upp er på lämpliga pass. Via bifogad länk ser ni schemat över vilka pass som är tillgängliga. Ni mailar vilka pass ni kan ta tillsammans med namn och telefonnummer till servering@alvestasok.com. Schemat kommer kontinuerligt att justeras allteftersom ni bokar upp er.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v-_8Xa1c4YZ0FcjyU1h2QavcE429WtsMrkzmdKTlxEA/edit?usp=sharing

Vi omber alla att börja med att boka upp sig på de första veckorna så vi har en beredskap när det drar igång, sedan kan var och en fylla på med fler pass när vi vet mer om liftens verkliga öppettider.

Klubbens verksamhet finansieras i stor utsträckning av intäkterna från serveringen och därför behövs verkligen alla medlemmars hjälp vid bemanningen! Och till er som deltar i tävlingar, tänk på att klubbens medlemsförmåner innebär fria startavgifter vid flertalet tävlingar för den som bland annat gör minst tre arbetspass i serveringen, varav minst ett helgpass (eller gör minst tre pass vid konstsnötillverkningen, varav minst ett nattpass).  

Med hopp om att väder och restriktioner möjliggör en lönsam serveringssäsong 2022!

//Alvesta SOK gm årets serveringsgrupp