Höstens orienteringsträning!

  • 16 aug 2023

Onsdagar under v.34, v.35 och v.36 kommer det att anordnas gemensam träning/tävling med våra grannklubbar i form av XXL Ungdomsserie + motionsorientering. Vi kommer under de här veckorna inte ha egen onsdagsträning i Alvesta SOK, veckans träning kommer då att förläggas till de gemensamma aktiviteterna med de andra klubbarna i zonen. På XXL Ungdomsserie/motionsorientering finns det banor för alla, allt från nybörjare till orange nivå.  

Onsdagen den 23/8 är det Alvesta SOK som arrangerar med samling vid Hanaslövsgården  https://eventor.orientering.se/Events/Show/46291 

Onsdagen den 30/8 Lessebo OK https://eventor.orientering.se/Events/Show/46337

Onsdagen den 6/9 Växjö OK https://eventor.orientering.se/Events/Show/43901

Från och med v. 37 kommer Alvesta SOK att anordna orienteringsträning på onsdagar kl.18.00 med fokus på ungdomar mellan 10-16 år, men alla medlemmar är givetvis välkomna. Nybörjare är också välkomna på den ordinarie ungdomsträningen, vi ser helst att nybörjare har med sig en förälder som kan hjälpa till. Så länge det är ljust kommer samlingen att vara på någon av våra ”skogskartor”. I mitten av oktober när det börjar mörkna tidigt utgår träningen från Hanaslövsgården.

Mer info om varje veckas träning kommer att läggas ut under nyheter på hemsidan samt under aktiviteter.